Κατηγορίες

Αρχική › Τρόποι Αποστολής

 Αποστολές

Όπου κι αν βρίσκεστε, έχετε την δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα υπερτοπικού χαρακτήρα υπερβαίνοντας τους περιορισμούς ενός συμβατικού καταστήματος, καθώς και να δώσουμε σε όλους την δυνατότητα να αγοράσουν σε σταθερά χαμηλές τιμές.

Με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση σας και με τις πιο χαμηλές τιμές ακόμα και στον τρόπο παράδοσης και παραλαβής των προϊόντων από τον εκάστοτε πελάτη, η επιχείρηση μας προχώρησε σε συμφωνία με τις περισσοτερες courier γενικη ταχυδρομικη, ACS,, ελτα courier,speedex.Καθώς και με την μεταφορική fast line και mega transport.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 49,ΟΟ ευρω ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΩΣ 15kg ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.  Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και εντός μιας ημέρας, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν, αποστέλλεται στην διεύθυνση την οποία μας έχετε υποδείξει. Η παραλαβή του δέματος είναι δυνάτον να γίνει με τους παρακάτω τρόπους.

Courier

Η παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη της παραγγελίας σας, εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, όπου ο χρόνος παράδοσης φτάνει έως τις 2 εργάσιμες ημέρες.

Για αποστολές προς την  Ελλάδα ισχύουν τα εξής:

Για αποστολές με Courier  προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της  (γενικη ταχυδρομικη , ΕΛΤΑ courier porta porta,  ACS,  SPEEDEX ) η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,50 € μέχρι τα 4 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,00 €(Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος της αντικαταβολής)

Για αποστολές με Αντικαταβολή η ΧΡΕΩΣΗ ειναι: 2,50€.

Για μεγαλυτερα κιβωτια αποστολων θα σας ενημερωσουμε ,αφου παραλαβουμε την παραγγελια σας,για το κοστος αποστολης με e-mail η τηλεφωνημα.

Αποστολές με μεταφορική εταιρία

Για βαριά προϊόντα συνιστάται αποστολή με μεταφορική εταιρεία. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα, προσπαθώντας να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές, για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

ΧΡΕΩΣΗ:  Αφου παραλαβουμε την παραγγελια σας θα σας ενημερωσουμε με  e-mail η τηλεφωνημα.(Συνηθως 1,80 εως 8 ευρω.)

Τα εμπορεύματα παρελήφθησαν σε άριστη κατάσταση και μεταφέρονται για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή.

 

  • Τα εμπορεύματα παρελήφθησαν σε άριστη κατάσταση και μεταφέρονται για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή.

 

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα-  - Παρασκευή: 08:00 − 21:00

Σάββατο: 08:00 − 15:30